Fascination About Един пояс един път– Но все пак, как да живеят българските граждани, които получават оскъдни средства на фона не само на средноевропейските, но и на фона на цените, на които им се продават редица жизнено необходими средства и услуги за живот?

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата „народ” в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от идиоти – идиоти в гръцкият смисъл на думата.

Всеки бе свободен да се развива в тази сфера, в която пожелае. Човечеството напредваше в науката и опознаването на Вселената водено от своето любопитство и жажда за себепознание, а не от корист. Идеите не се пазеха, като евентуален източник на богатство, а се споделяха и обсъждаха открито. Творците творяха не за да печелят, а за да споделят с колкото се може повече хора своя вътрешен свят, своите виждания, своите мисли, своите чувства. Едва сега те откриха каква преграда са били Парите пред техния дух.

Тука доскоро са работили мирни служители на финансовият сектор, а сега те ще останат без работа и без препитание, без средства да изхранват челядта си.

Сега ние можем да свалим заплащането дори под жизнения минимум, именно поради многобройността на тази отчаяна маса хора, останали без възможността да работят за нас. Смъртта на бедните не бива да ни стряска и да размътва разума ни, това е естествен процес – процес, от който трябва да се възползваме в името на нашите печалби, в името на капитала. Така е в природата – всичко, което е излишно, слабо и не може да се конкурира със заобикалящия го свят, умира. Кои сме ние, че да заставаме на пътя на този естествен очистителен процес.

– Един е пътят, но вариантите са два. Пътят минава през пълното разрушаване и изграждането наново на вашата държава.

Очерк на един англичанин за България : „Няма по-прост народ от българския“

Аз не мога да разбера, тези терористи не гледат ли телевизия, не слушат ли радио и не четат ли вестници? Как смеят, при толкова отправени похвали за работата на нашите служби от водещи експерти в борбата с престъпността, да идват тука и да ни взривяват рейтинга?

П-П: Лично на запитването на оркестър “Климатик” за ползване на правителствения Еърбъс по повод турнето по представянето на новия им албум “Ромска интеграция” ги уведомяваме, че тъй като тяхното искане влиза в графа спешни по т.

БНТ апелира и към останалите български check here и чуждестранни телевизии да се включат в новия революционен и сензационен метод на лечение, като по този начин съкратят времето, необходимо за тотално излекуване на българския народ.

Вие вече не сте им необходими, станахте излишни – пречка пред тяхното охолство и спокоен живот. Затова те целят да ви накарат да намразите живота и да се откажете да създавате поколение.

БНТ официално се отказва да патентова новия метод за лечение в името на една нова лечебна култура и на хуманизма като цяло.

Ние на терористите не им знаем нито имената, нито идеите, нито в кой момент къде се намират. Ние не им знаем телефоните – иначе щяхме да ги подслушваме. Те терористите не са като другите вагабонти, не ни критикуват, не ни маскарят, не желаят да ни свалят от власт и не работят за предсрочни избори.

A Culture according to these kinds of unstable kinds of existence is doomed to existence around the verge of extinction, regular wars and attempts of implementing dictatorship and brainwashing. On a location like that Democracy would indicate a badly disguised kind of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *